Щъркелът и Слънцето – Елица Христова

Малкото щъркелче Страхливчо те кани да го придружиш на едно необикновено, забавно и пълно с куп интересни срещи преживяване в търсене на смелостта. Ще успее ли той да открие тайната на това как да бъде смел, коя ще бъде най-важната среща по пътя му и какъв подарък прави Слънцето на щъркела, ти предстои да разбереш в това незабравимо пътешествие. Надниквайки в щъркеловия живот на Страхливчо, ти ще се докоснеш до най-ценното, което се вижда със сърцето, а именно – обичта, смелостта и силата да следваш мечтите си. Така че вдигни глава, погледни към Слънцето и ако забележиш щъркел в небето, може би ще познаеш своя нов приятел, с когото си се запознал в тази книжка.

 

Автор: Елица Христова е илюстраторка, художничка и писателка, която е родена в София. Въображението е основната двигателна сила за творчеството на Елица, но любовта ù към природата се забелязва в повечето от нейните произведения. Наблюденията на щъркеловите гнезда в България вдъхновяват историята за малкото щъркелче Страхливчо. Пишейки за премеждията на щъркелчето и изобразявайки ги с пъстри акварелни илюстрации, авторката предлага на читателя завладяващо четиво, в което той ще открие един нов свят.

 

В каталога на издателство Ер малки ще откриете и другата книга на Елица Христова - „Приключенията на Страхливчо“.

 

Характеристики: Българска, първо издание с илюстрации / меки корици / 22х22 см / 162 стр. / година на издаване в България: 2023 / ISBN 978-619-7736-03-8

12,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете: