Джеспър Джинкс – Марко Кити

Джеспър Джинкс е единайсетгодишен и вероятно най-големия куцузлия в целия Пъфингтън Хил. Всичко, до което се докосва, приключва в пълна бъркотия. Затова и неговият прякор е Джинкс (Шегувко).

 

В тази първа книжка за Джеспър-Джинксовите чудновато зли приключения вие ще се срещнете и опознаете със семейството на Джеспър и котката им Снежка. Също така ще прочетете и за мистериозния нов съученик на Джеспър с мустаци. И как Джеспър пуска своите най-добри трикове, тайни и шегички. Нещо против малко забавления?

 

Марко Кити е автор и илюстратор на детски книги. Израснал е в Турку, Финландия. Да, във Финландия. Това е мястото, където живее Дядо Коледа. В случай, че не знаете. Първата книга за Джеспър Джинкс излиза през 2014 г., като досега Кити има издадени общо осем заглавия от поредицата за единайсетгодишния шегувко.

 

„Предупреждаваме ви, че това е книга за шеги и идеи за момчета как да се измъкнат от скуката.“ – Бони Дани, Adalinc to Life

 

„Истински вълнуващо и неподлежащо на прекъсване четиво!“ – Nayu’s Reading Corner

 

„Познавам този човек. Той е мой братовчед!“ – Делбърт, на 10 години

 

Превод: Марина Огнянова
Редактор и коректор: Васил Койнарев

 

Характеристики: 8+ години / английска, първо издание / меки корици / 13х20см / 158 стр. с черно-бели илюстрации / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-71-7

8,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,00 лв.
Моля, изберете: